It’s a mysterious world

Voor mijn verjaardag kreeg ik een ongelooflijk leuk pakket van mijn moeder namelijk ‘mysterious world’. Een soort dome waaronder een mini wereld schuil gaat. Vandaag neem ik jullie mee tijdens het bouwproces!

de schaal is 1:24 echter voelt het een stuk kleiner aan. Het is ook een heel stuk kleiner dan de miniaturen die ik normaal gesproken maak maar dat maakt het alleen maar uitdagender!

Zoals altijd ben ik ook nu weer begonnen met het in elkaar zetten van de meubeltjes. In dit pakket moet je vrijwel alles verven wat het nog eens extra leuk maakt!

Na de meubeltjes begon ik aan het bovenste element van de dome. Hierbij kwam ik een setje handen tekort en heeft Michael mij uit de brand geholpen. Ik vind hem echt super tof geworden!

Hierna volgde alle kleine accessoires zoals een koffiemaker, plantjes, vaasjes, koffiekopjes etc. Dit was ongelooflijk mini maar met secondelijm was het een fluitje van een cent 😉

Toen kwam ik uit bij de boom. Naar mijn mening het moeilijkste object uit het pakket. Het was even puffen en zuchten maar hij is fantastisch geworden, al zeg ik het zelf 😉

Het in elkaar zetten was dan eindelijk begonnen! Ik had even schrik met de boom want kan de glazen dome er straks nog wel goed overheen maar alles paste perfect en ik kon opgelucht ademhalen!

Dit is hem geworden! Ik vind hem echt super tof geworden! Zo tof dat ik er meteen nog twee uit deze serie heb besteld. Ik had cadeaubonnen gekregen van mijn favoriete webshop dus dat kwam mooi uit!

Vinden jullie hem net zo tof geworden als ik?

Mijn collectie van miniaturen tot nu toe! 🙂

2 gedachtes over “It’s a mysterious world

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s