Wie gehts

En zo verstrijken er weer een aantal weken. Ik was even ‘offline’, ik had simpelweg geen inspiratie om over te schrijven. Mijn eigen situatie is niet een heel rooskleurig onderwerp dus om daar nou iedereen mee te vervelen twee keer per week vind ik wat overdreven maar zo af en toe even een update geven is wel fijn, dus bij deze 🙂

Inmiddels werk ik al een week of 8 halve dagen. Het gaat langzaam aan (man man man wat langzaam, en ik heb zo weinig geduld..) wat beter. Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Joke en merk dat ik beter kan loslaten, al blijft dit voor mij een ongelooflijke opgave. Woensdag mag ik weer naar de arbo arts, ik ben benieuwd wat daar uit komt.

Wat ik momenteel het lastigste vind is dat ik bepaalde keuzes maak omdat ik denk dat dat van mij verwacht word. Ik luister daarin te weinig naar mijn eigen gevoel en intuïtie. Dat probeer ik nu heel erg te leren. Niet klakkeloos ergens ja op zeggen maar eerst even voelen wat ik nou echt wil. Dit blijft lastig voor mij maar het gaat steeds ietsjes beter.

Ik merk dat ik wat rustiger ben in mijn hoofd dus dat gaat ook de goede kant op. Het enige wat ik nog vervelend vind is dat ik zo moe blijf. Ik slaap vrij veel maar ik blijf moe. Joke denkt dat dat komt omdat ik heel oppervlakkig slaap. Ik mis mijn diepe slaap. Dit zal beter gaan als ik geestelijk weer wat stabieler word, het hoort er dus eigenlijk gewoon een beetje bij.

Ik moet zeggen dat ik zelf best tevreden ben over de stappen die ik zet (en gezet heb). Ja het gaat mij allemaal te langzaam maar dat zal ik toch gewoon moeten loslaten.. Bij een burn-out duurt het nou eenmaal lang voor je weer herstelt bent. Ik moet af en toe echt bewust de rem in trappen, doe ik dat niet dan ga ik als nog als een bulldozer door mijn dag en dat helpt mij momenteel helemaal niet.

De eerste weken vond ik het lastig te geloven dat het weer goed zou komen maar inmiddels voel ik dat ook dit wel goed komt. Het kost tijd maar uiteindelijk kom ik er alleen maar sterker uit. Het is een goede (en pijnlijke) les laten we maar zeggen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s