Of ik flexibel ben?

Bij mij is recht recht en krom krom. Op reis naar Amerika is op reis naar Amerika. Op reis naar Amerika is niet op reis naar Zuid-Italië. Of toch wel?

September 2020. We zouden naar Amerika vliegen maar corona gooide roet in het eten. Ik hoor mezelf nog zeggen in maart van 2020 ‘wat er ook gebeurd IK ZIT IN DAT VLIEGTUIG’. Boy was I wrong. September 2021. Poging twee. Helaas weer geen Amerika want ook nu is er (nog steeds) een inreisverbod. Vind ik dit vervelend? Dat is zacht uitgedrukt. Ik baal als een stekker. Inmiddels zijn we al 1,5 jaar onderweg en er word van alles beloofd (binnenkort word alles weer normaal.. nog even volhouden) maar de geloofwaardigheid is inmiddels wel verdwenen. Maar goed, genoeg over corona. Helemaal niet op vakantie voelde een beetje slap dus we gingen opzoek naar een alternatief. Mijn schoonzus opperde Sicilië en zo ging het balletje rollen.

Na wat gezoek kwamen we uit bij een reis van Djoser. Een 14 daagse reis naar Zuid-Italië en Sicilië. Een groepsreis om precies te zijn. Vond ik dat even een momentje eng? JA! Ik met mijn zwakke blaas moet als ik pech heb iedere twee uur plassen dus ja dat kan irritant zijn voor de andere. Moet ik mij daaroverheen zetten? ZEKER. En dat ga ik dus ook doen want in september vliegen wij niet naar Amerika, nee we vliegen naar Napels!

Gisteren is de reis geboekt. Voor nu nog even onder voorbehoud omdat moet worden gekeken of we nog meekunnen in het vliegtuig. Dit horen we binnen 5 werkdagen maar ik verwacht wel dat dit goed zal komen :). In mijn hoofd moet ik even omschakelen maar gek genoeg ben ik een stuk flexibeler dan ik zelf gedacht had!

Nu ga ik dus dagdromen over heerlijk Italiaans ijs, fantastische pizza’s en de lekkerste pasta’s. Een heerlijk zonnetje en goed gezelschap! Ik kijk uit naar de vele bezienswaardigheden, het heerlijke eten en ik ben ongelooflijk benieuwd naar Pompeï en naar de Etna. Italy and Sicily here we come! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s