Bookaholic

Ik lees al mijn hele leven (oké vanaf dat ik kan lezen natuurlijk). Ik heb periodes gehad dat ik alleen Engelse boeken las en ik heb periodes gehad waarin ik 3 maanden over een boek deed maar ik heb altijd gewoon gelezen. Een week of 6 geleden besloot ik mij aan te melden bij de bibliotheek. Een abonnement van €60 lees je er zo uit tenslotte daarbij werd mijn boekenkast te klein voor alle boeken dus als een boek na het gelezen te hebben weer mijn huis uit kan is dat eigenlijk alleen maar beter!

Inmiddels ben ik dus zo’n 6 weken lid en ik heb 5 boeken gelezen. Een best aardig gemiddelde dus 😉 . De meeste boeken die ik lees zijn tussen de 300 en 400 bladzijdes en ik lees vooral fantasy en young adult al is af en toe een chicklit ook wel lekker.

Vooral nu ik overspannen ben vind ik het heerlijk om te lezen. De eerste weken lukte mij dit helemaal niet, ik onthield niks en het koste me eigenlijk alleen maar energie maar nu het wat beter met mij gaat vind ik het juist heel ontspannend om een boek te lezen. Ik kan mij er helemaal in verliezen! Zelfs de ritjes naar de bibliotheek vind ik leuk! Gewoon lekker rondstruinen tussen de boeken zonder dat het een grote aanslag is op mijn portemonnee.

Voor de boekenlezers die mijn blog volgen heb ik nog een leuke tip! Word lid van Hebban! Hier kan je je gelezen boeken bijhouden maar ook recensies lezen van mensen die het boek al eerder gelezen hebben. Als ik in de bibliotheek ben raadpleeg ik altijd even mijn Hebban app voor ik mijn boeken op mijn pas zet, ik wil natuurlijk geen middelmatige boeken lezen 😉

Aangezien mijn lege uurtjes tegenwoordig gevuld worden met het lezen van boeken kan ik het niet laten hier ook af en toe over te schrijven! Binnenkort kunnen jullie hier dus mijn eerste recensie lezen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s