Daar is ze weer

Om te beginnen, ik was niet definitief weg maar ik had gewoon even vakantie. Door alle spanningen van de afgelopen maanden was ik even toe aan een paar weken niks. Geen druk. Geen planningen of afspraken. Gewoon niks. Oh en Italiaanse zon, dat dan weer wel!

Op 17 september zijn we naar Napels gevlogen met een leuke groep mensen! Geboekt bij Djoser. De reis was echt fantastisch. Het was heerlijk weer, twee weken lang tussen de 26 en 30 graden en het eten was super lekker! Ik hou echt onwijs van pasta’s, pizza’s, Italiaanse desserts en natuurlijk ijs. Ook de drankjes zijn in de zon altijd veel lekkerder dus ook deze gingen er goed in.

De reis ging langs fantastische plaatsen zoals Napels, Salerno, de Amalfi kust, Tropea, Palermo, Catania en Toarmina. We hebben de meest mooie dingen gezien zoals Pompeii, Paestum, Agrigento en als grote hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) de Etna!

De groep, we waren met z’n 22-en, was leuk en divers. Wij waren de jongste en de oudste was ergens midden 70. Het ging dus echt alle kanten op. Met een aantal groepsgenoten hebben we best veel opgetrokken, gegeten en wat activiteiten gedaan zoals varen + zwemmen en fietsen met een gids!

Één van de leukste steden vond ik denk Tropea. Het was er onwijs mooi en we hebben er een paar hele leuke en chille dagen gehad. Ook Palermo was mooi alleen vond ik 3 dagen daar persoonlijk wat lang, 2 had wat mij betreft voldoende geweest.

Het mooiste aan de reis was misschien wel dat ik het heel anders aangepakt heb als normaal. Normaal plan ik alles. Van A tot Z maar dit keer heb ik juist niks gepland. Ik ging echt helemaal blanco (op wat standaard info na dan) de reis in. Ik had geen planning van dag tot dag ik zag het allemaal wel. Dit is echt zo goed bevallen! Dit heeft mij echt laten inzien dat als je alles altijd 100% gepland hebt je juist teleurstellingen te verwerken krijgt. Want het loopt altijd anders. We hadden tijdens deze reis bijvoorbeeld een paar uur een kapotte bus. De planners in de groep vonden dit heel vervelend, ik normaal gesproken waarschijnlijk ook maar nu zat ik lekker in de zon en zag ik het allemaal wel. Dat was erg fijn!

Deze vakantie heeft mij dus ook zeker dingen geleerd. Loslaten! Niet plannen maar het gewoon laten gebeuren en dat is heel bevrijdend!

Ik heb dus een hele fijne vakantie gehad! Morgen ga ik weer aan het werk en zal ik ook mijn blog weer gaan bijhouden! Ik zal afsluiten met wat leuk plaatjes! Zodat jullie ook even kunnen genieten van de zon die van het scherm spat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s