Tien willekeurige pagina’s

Bij gebrek aan inspiratie hier een blogje waar je eigenlijk niks aan hebt.

Geen dank 😉

Hier mijn tien willekeurige pagina’s:

Parectropis simplex is een vlinder uit de familie spanners (Geometridae). De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

David McKenzie (Shepperton6 augustus 1974) is een Australisch voormalig wielrenner. Hij was actief van 1996 tot en met 2005. McKenzie behaalde meer dan 40 overwinningen in zijn carrière; de meeste daarvan in eigen land.

Teleutias major is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen (Tettigoniidae). De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Beier.

Pallenopsis vanhoeffeni is een zeespin uit de familie Pallenopsidae. De soort behoort tot het geslacht PallenopsisPallenopsis vanhoeffeni werd in 1915 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hodgson.

Metadiaptomus lobulifer is een eenoogkreeftjessoort uit de familie van de Diaptomidae.[1] De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Rylov.

West Marion is een plaats (census-designated place) in de Amerikaanse staat North Carolina, en valt bestuurlijk gezien onder McDowell County.

Calleida properans is een keversoort uit de familie van de loopkevers (Carabidae).[1] De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Chaudoir.

Agryllus excultus is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels (Gryllidae). De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Gorochov.

Jhr. Paul Johan Marie Coenen (Rijssen, huis den Oosterhoff, 10 april 1905 – Zutphen26 januari 1970) was een Nederlands NSB-burgemeester.

Speloeophorus nodosus is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae.[1] De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Bell

2 gedachtes over “Tien willekeurige pagina’s

  1. Ik moest hier zo hard om lachen. Hehe, ga er niets van onthouden (al die Latijnse namen ;)) maar het was even een heerlijke onderbreking van een serieuze dag. Ik bejubel dit. Mijn dank is groot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s