Ik mag het eindelijk zeggen!

De afgelopen weken was het wat stiller hier. Dat had een reden. Ik ben in een nieuwe avontuur gestort en hier mocht ik helaas nog niet over praten. Inmiddels weten de mensen die het echt moeten weten wat ze te wachten staat dus nu kan ik ook hier eindelijk eerlijk zijn!

Een paar weken terug begon dit alles met een berichtje via Linkedin. Of ik open stond voor een nieuwe uitdaging. Ik heb staan wikken en wegen want wil ik mijn vertrouwde baan wel opzeggen voor iets wat heel onzeker is. Je weet tenslotte niet of het echt helemaal bij je past tot dat je er aan begonnen bent. Dan is er al geen weg meer terug. Ik heb daarom alles rustig bekeken, meerdere gesprekken gevoerd en een middagje meegekeken. Ik wilde mijn besluit goed kunnen nemen, zonder spijt.

Ik heb dus besloten om Harvest House te gaan verlaten. Er wacht mij een nieuwe uitdaging! Vanaf 1 maart ga ik aan de slag als productieplanner. Het is zo spannend allemaal maar in mijn hart weet ik dat dit de juiste keuze is!

Mijn leidinggevende heb ik dit nieuws dinsdag verteld. Vanwege corona moest ik hem hier helaas over videobellen. Ik had het liever face to face gedaan maar het is niet anders. Hij reageerde gelukkig heel goed. Hij vindt het onwijs jammer dat ik weg ga maar hij heeft er ook alle begrip voor en wenst mij alle goeds! Ik ben blij dat het nieuws zo netjes ontvangen is!

Ik sluit het jaar dus af met een gloednieuwe baan. Ongelooflijk spannend allemaal maar ik heb er onwijs veel zin in! 🙂

4 gedachtes over “Ik mag het eindelijk zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s