een gelukkig en gezond 2022 gewenst!

Goedemorgen allen!

Vandaag is de eerste werkdag van 2022. Een beetje een zware dag want na mijn ontslag is mijn motivatie een stuk minder geworden. Vanaf maart natuurlijk aan de slag bij mijn nieuwe werk! En 2022 bracht natuurlijk nog meer, ik ga daarom lekker cliché doen en neem jullie kort mee in een jaaroverzicht 🙂

Begin 2021 was mijn zusjes éénjarig jubileum met MS. Geen feestje waard. Vorig jaar was op MS gebied sowieso een slecht jaar. Ze moest stoppen met haar kuur en kreeg een hele lange medicatie-stop, dit zorgde voor best een terugval maar gelukkig gaat het nu best goed.

Ik kreeg een burn-out. Niet iets waar ik met een fijn gevoel op terug kijk 😦 . Ik denk dat dit, op het overlijden van papa na, de moeilijkste periode uit mijn leven was. Ik heb hard aan mezelf gewerkt en met hulp van Joke kan ik nu voltrots zeggen dat het veeeeeel beter met mij gaat 🙂

In september gingen we naar Italië en Sicilië. Amerika ging helaas voor de 2e keer niet door maar we vonden een leuk alternatief! De vakantie was super, zeker voor herhaling vatbaar 🙂

Op de valreep van 2021 kreeg ik een nieuwe baan en zegde ik mijn oude baan op! Een grote verandering voor dit jaar maar ik heb er super veel zin in! 🙂

2021 was een rollercoaster jaar. Het ging alle kanten op, we hebben gelachen maar helaas ook gehuild maar als ik terugkijk op 2021 is dat het jaar waarin ik persoonlijk het meest gegroeid ben en daar ben ik erg trots op 🙂

Mensen, ik wens jullie allemaal een sprankelend, gezond en liefdevol 2022. Dat al je dromen uit mogen komen. Geniet met volle teugen. Ga nieuwe avonturen aan. Doe waar JIJ blij van wordt. Leef je beste leven! 🙂

Foto door Djordje Vezilic op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s